Fortrydelsesret

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsesdatoen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Hvis varen er forseglet, hvilket kan være tilfældet af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager, er der ikke fortrydelses- og returret, hvis forseglingen er brudt efter leveringen.

Fortrydelsesretten gælder ikke specialfremstillede varer, f.eks. personlig specialfremstillet parfume.

Ved brug af plejeprodukter og dufte kan den originale emballage udgøre en væsentlig del af varens værdi. Vi opfordrer til, at du altid sender denne med retur i ubeskadiget stand.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, da du bærer risikoen for varen.

Meddelelsen om returnering skal gives pr. mail på duftretur@info.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret samt udfylde den standard returformular du fik med din ordre. Skulle du have mistet din returformular kan du finde den her:  fortrydelsesformular

HUSK – at lægge returformularen med i pakken du sender varen retur til os.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. (vi refunderer dog kun standard leveringsomkostningerne og ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standard levering, som vi tilbyder.)

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: duft@info.dk