Categories
Dufte

Hvad er Naturlig Parfume?

Hvad er naturlig parfume?

Naturlig parfume er parfume, der kun indeholder naturlige ingredienser og som ofte er håndblandet med udgangspunkt i det over 1000 år gamle kunsthåndværk, som parfumekunsten er. Indenfor de sidste 10 år, har der været en ny bølge af naturlige parfumeurer og niche-parfumeurer, især i USA, som har ønsket at vende tilbage og genopdage det originale parfume kunsthåndværk og ikke mindst bruge de naturlige duftstoffer, som har været brugt helt tilbage i det gamle Egypten. Ofte drevet at passionen for de smukke, velduftende og naturlige duftstoffer og med et ønske om at begrænse brugen af de syntetiske.

I naturlig parfume bruges æteriske olier, tinkturer, forskellige former for plante- og blomster ekstrakter også kaldet absolutter. Fælles for dem alle er at de udvindes af naturlige materialer – blomster, planter, blade, bark, rødder, frugt, harpiks m.m. Visse parfumeurer bruger også ingredienser fra dyreriget. Naturlige parfumer laves både som spritparfume eller olieparfume.

Ligesom mainstreamparfume blandes naturlige parfumer i forskellig styrke som eau de parfume, eau de toilette, eau de cologne, parfume mist osv.

Har du lyst til at prøve de naturlige dufte, har dufteriet et bredt udvalg af de bedste naturlige parfumer på markedet lige nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.